Субота, 20.04.2024, 03:15
Вітаю Вас Гість

Тернопіль-T h e B e s t

Евро-2012 Україну й Польщу вже ніхто "не скасує" - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ternopil-best  
Форум » Спорт » Футбол » Евро-2012 Україну й Польщу вже ніхто "не скасує" (Евро-2012)
Евро-2012 Україну й Польщу вже ніхто "не скасує"
ternopil-bestДата: Неділля, 30.05.2010, 12:01 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація:
Повідомлень: 19
Репутація: 3289
Статус: Не на сайті
Україну й Польщу вже ніхто "не скасує"

До цього часу можливість перенесення футбольного єврофоруму з України до Німеччини мусувалася німецькою пресою. Оголошуючи вердикт, віце-президент Асоціації Ґергард Маєр-Форфельд зауважив: “Більше ніхто не говоритиме про скасування місця проведення наступного чемпіонату Європи з футболу. Польща у підготовці в чомусь попереду України, але спорудження стадіонів йде планово в обох країнах”. Попри все, Україні варто б звернути особливу увагу на інфраструктуру, зазначив віце-президент УЄФА. Різко розкритикував німецьких журналістів президент Німецького футбольного союзу Тео Цванциґер: “У нас ніколи не було жодного запасного плану. Як на мене, це неповага до України й Польщі, коли деякі оглядачі на відстані закидають неспроможність організувати чемпіонат. Я бажаю цим країнам стати добрими господарями першості”.

“УЄФА чітко зазначила, що за будь-яких умов чемпіонат Європи з футболу прийматимуть Україна та Польща, - дивується фантазії німецьких газетярів завідувач кафедри футболу Львівського університету фізичної культури Йосип Фалес. – Я переконаний, що українсько-польському тандему вдасться добре організувати цей престижний захід. У часи головування в Міжнародному олімпійському комітеті Хуана-Антоніо Самаранча на закритті кожних Ігор він казав: “Ця Олімпіада стала найкращою в історії”. Мені хочеться вірити, що після завершення Євро-2012 представники УЄФА та футбольна громадськість скажуть про нас те саме. Я бував на кількох чемпіонатах світу та Європи і бачив, як бурхливо проходив економічний розвиток в країнах-організаторах. Це, сподіваюся, чекає й Україну”.

У квітні президент УЄФА Мішель Платіні вирушить до Польщі та України, аби на власні очі пересвідчитися в динаміці підготовки країн до Євро-2012. А головна інтрига щодо України розв’яжеться в травні, коли УЄФА остаточно визначить міста, які прийматимуть великий футбол.


Усім привіт
 
Форум » Спорт » Футбол » Евро-2012 Україну й Польщу вже ніхто "не скасує" (Евро-2012)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма входу
Годиник
Tarix
Пошук
Погода
Погода Тернополі » Україна
Наше опитування
Як вам мій сайт?
Всього відповідей: 92
Міні-чат
500
Друзі сайту
Статистика
ЄВРО 2012 - Інформ
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...
Copyright MyCorp © 2024 |